Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ιωνικός στη Super League με μυθική σφαγή Εργοτέλη – Στα μπαράζ η Ξάνθη

Ο Ιωνικός στη Super League με μυθική σφαγή Εργοτέλη – Στα μπαράζ η Ξάνθη

Ο Ιωνικός με ανατροπή… δια χειρός Φωτιά επανήρθε στη Superleague νικώντας 2-1 τον Εργοτέλη. Η Ξάνθη πήρε το δεύτερο εισιτήριο και επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού.

Με ένα τρόπο που παρέπεμπε σε όλα όσα… έχει κάνει φέτος στη Superleague 2, o Ιωνικός επανήρθε στη Superleague επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη στη Νίκαια, με τον διαιτητή Φωτιά να παίζει καθοριστικό ρόλο στο ματς…

Ο Εργοτέλης τόλμησε να προηγηθεί με τον Κοκίνη στο 60′ και κάπου εκεί άρχισαν οι ομορφιές. Αφού προηγουμένως στο ημίχρονο ο Φωτιάς δέχτηκε τις… νουθεσίες του προπονητή Σπανού και άλλων ανθρώπων του Ιωνικού, έπειτα άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες με ανύπαρκτη αποβολή του Τσέλιου, αγνόησε φάουλ στον γκολκίπερ Κατσημήτρο στην ισοφάριση, ο δεύτερος βοηθός του έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Κοκίνη και στις καθυστερήσεις απέβαλλε και τον Πέΐο, για να τελειώσει το ματς.

Για την ιστορία, τον Φωτιά συνεπικούρησαν οι Μουμίν και Μάναλης, οι οποίοι σκόραραν τα δύο γκολ των Νικαιωτών για την ανατροπή.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, η Ξάνθη πήρε το εισιτήριο για το μπαράζ με τον Παναιτωλικό και θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Superleague. Η ακριτική ομάδα με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στα Πηγάδια, χάρη σε πλασέ του Έμπερτ στο 74′ και τερμάτισε δεύτερη.

Η Βαθμολογία
Ιωνικός 53
Ξάνθη 51
Λεβαδειακός 50
Εργοτέλης 48
Χανιά 42
Διαγόρας 30

Περισσότερα σε λίγο

Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0

Ιωνικός – Εργοτέλης 2-1

/div>

Χανιά – Διαγόρας 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Σουντουρά σουτ, 64′ Μπραμπίγια σουτ

Χανιά (Παπαδόπουλος): Λαμπίρης, Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζιούλης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (71′ Μιφτάρι), Κάρλος, Σουντουρά (63′ Διαμαντόπουλος), Μπραμπίγια (76′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (63′ Καρτσαμπάς), Κάσσος.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης (70′ Κοντογιάννης), Δημήτρουλας, Νάτσης, Καρατάσιος, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας (70′ Χότζα), Τσιαντούλας (46′ Μπαστακός), Κάκκο (90+2′ Αυγενικού), Σμυρλής (60′ Κοντοχρήστος), Γεωργίου.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024