Εξετάζει την επιστροφή του Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτεται να εκμεταλλευτεί την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να φέρει πίσω στην ισπανική πρωτεύουσα τον Γκριεζμάν.
H Aτλέτικο Μαδρίτης… κρυφοκοιτάζει την ανάγκη της Μπαρτσελόνα για πωλήσεις παικτών, έχοντας ως σκέψη την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην ομάδα.
Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Τσερέθο, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γάλλο να φορά ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος», λέγοντας συγκεκριμένα πως: «είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να μπορέσουμε να τον πάρουμε ξανά. Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να έχει τον Γκριεζμάν».
Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με του «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2024, με το transfermarkt να τον κοστολογεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Θυμίζουμε ότι με τα χρώματα της Ατλέτικο, ο επιθετικός είχε πραγματοποιήσει 48 εμφανίσεις, σκοράροντας 21 τέρματα και προσφέροντας άλλα επτά.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...