Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Σεργκέι Ρεμπρόφ από τον πάγκο της Φερεντσβάρος, μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ουγγρικής ομάδας. Ο Γκαμπόρ Κουμπάτοφ τόνισε πως ο Ουκρανός προπονητής, που είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ, έχει παραιτηθεί από τον Φλεβάρη και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποχωρήσει και με τη… βούλα.
«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι πως ο Ρεμπρόφ είχε παραιτηθεί από τις 10 Φεβρουαρίου. Ο μάνατζέρ του μας είχε πει ότι θέλει να φύγει και εμείς ήδη ψάχνουμε από τότε νέο προπονητή. Για μας ήταν έκπληξη, γιατί δεν σκεφτόμασταν αλλαγή προπονητή.
Ως επικεφαλής της διοίκησης, δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα χωρίς προπονητή. Ήδη εξετάζουμε την αγορά και έχουμε κάποιους υποψηφίους υπόψη», δήλωσε ο πρόεδρος των Ούγγρων.
Μία εξέλιξη που φέρνει χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και ανοίγει τον δρόμο στους «κιτρινόμαυρους» που έχουν τον Ουκρανό πολύ ψηλά στη λίστα των προπονητών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.