Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Παναθηναϊκού με... 37 βολές (78-72)

Νίκη Παναθηναϊκού με… 37 βολές (78-72)

Σε ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός είχε 37 βολές, η ομάδα του Όντεντ Κάτας επικράτησε με σκορ 78-72 της ΑΕΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην Ένωση.

Σε ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός είχε 37 βολές, η ομάδα του Όντεντ Κάτας επικράτησε με σκορ 78-72 της ΑΕΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην Ένωση.

Η Ένωση βρέθηκε να προηγείται με επτά πόντους στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, και τα πολλά φάουλ που φορτώθηκαν οι ψηλοί της έδωσαν την ευκαιρία στους πράσινους να πιέσουν στην επίθεση κάνοντας την ανατροπή. Στο β’ μέρος οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν και πάλι καλά, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τις λύσεις για να πάρουν τη νίκη.

Κορυφαίοι από το σύνολο του Όντεντ Κάτας ήταν οι Σαντ-Ρος, Παπαπέτρου και Χεζόνια με 18, 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Μέικον με 14 και Ζήσης με 11 πόντους.

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ δυνατή άμυνα, αναγκάζοντας έτσι τους αντιπάλους τους σε βεβιασμένες επιθέσεις και άστοχα σουτ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν, οι παίκτες βρήκαν ρυθμό και το σκορ άρχισε να ανεβαίνει. Η ΑΕΚ είχε αρχικά το πάνω χέρι φτάνοντας στο +7, όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε τις λύσεις, ανέτρεψε την κατάσταση και πήγε στα αποδυτήρια στο +7 (45-38).

Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ ανταγωνιστική με την Ένωση να βάζει δύσκολα στο «τριφύλλι» και πιέζει πλησιάζοντας στο σκορ. Όμως οι γηπεδούχοι κατάφερναν να κρατούν το προβάδισμα και να ελέγχουν το παιχνίδι, χωρίς να ανοίγουν τη διαφορά για να καθαρίσουν το ματς. Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Η ΑΕΚ προσπαθούσε, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα κρίσιμα και εκεί που η μπάλα… έκαιγε, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με το τελικό 78-72.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024