
Φουλ επίθεση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε ΕΟΚ – ΠΑΟ: «Τελειώνουν οι τελικοί, τελειώνουν και τα ψωμιά σας…»
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Σκάνδαλο μεγατόνων. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό (72-70), αλλά κάποιοι με το «έτσι θέλω» του κλέβουν τη νίκη και αναγκάζουν τις παίκτριες της πειραϊκής ομάδας να ξαναμπούν στο παρκέ και να παίξουν ξανά τον πρώτο τελικό.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (19/5) εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση – σκάνδαλο, που επιβάλλει να διεξαχθεί ξανά ο πρώτος τελικός και εξαπολύει ευθεία επίθεση σε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό.
«Τελειώνουν οι τελικοί με τον Π.Α.Ο, σηκώνουμε το πρωτάθλημα και ασχολούμαστε μόνο με την τιμωρία των άθλιων», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες και προσθέτουν: «Τα ψωμιά σας τελείωσαν και μαζί η διαβρωμένη παρουσία σας στο όμορφο αυτό άθλημα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!
Τελειώνουν οι τελικοί με τον Π.Α.Ο, σηκώνουμε το πρωτάθλημα και ασχολούμαστε μόνο με την τιμωρία των άθλιων.
Τα ψωμιά σας τελείωσαν και μαζί η διαβρωμένη παρουσία σας στο όμορφο αυτό άθλημα.
Περιμένουμε συνέχεια στην παρανομία σας, αλλά ο ιδρώτας των κοριτσιών μας θα σας κερδίσει.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. είναι συμπαγής, ενιαίος και ξέρει πάντα τι κάνει.
Ο χορός του Ζαλόγγου είναι η μοίρα σας, αλλιώς ο Καιάδας σας αναμένει….».
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»



