Η Φάρμα: Η διαμάχη του Πάτρα με τη Δέδε και το λουμπάγκο του Ιατρόπουλου
Οι δύο παίκτες τσακώνονται για το μέτρημα μιας ξαπλώστρας.
Απολαυστικό αναμένεται να είναι το επεισόδιο της «Φάρμας» την Παρασκευή (21/5). Σύμφωνα με τα spoilers οι παίκτες θα προσπαθήσουν να φτιάξουν δύο ξαπλώστρες όμως θα διαφωνήσουν στο πώς μετράμε με τη μεζούρα. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα υποφέρει από λουμπάγκο.
Όπως ειπώθηκε στο «Πρωινό», πάνω στην προσπάθεια των παικτών να φτιάξουν δυο ξαπλώστρες ο Θανάσης Πάτρας και η Κάτια Δέδε θα έρθουν σε αντιπαράθεση καθώς ο παρουσιαστής μετρά λάθος και το μοντέλο προσπαθεί να του εξηγήσει πώς πρέπει να γίνει σωστά. Μάλιστα, η Κάτια Δέδε θα επιμείνει πως ξέρει το σωστό, καθώς έχει τελειώσει αρχιτεκτονική.
Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να περνά δύσκολες ώρες, καθώς από μια λάθος κίνηση τον έπιασε λουμπάγκο, γεγονός που θορύβησε τους συμπαίκτες του.
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- «Δεν είναι πια μια επιχείρηση, είναι πόλεμος – Είναι πόλεμος πλήρους κλίμακας» λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442