
Κρήτη: Ξενοδόχος δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα κάνουν το εμβόλιο
Μετά τον επιχειρηματία στη Βέροια, σειρά πήρε ένας ξενοδόχος στα Χανιά. Πως κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους του να κάνουν το εμβόλιο
Μετά τον επιχειρηματία στη Βέροια, σειρά πήρε ένας ξενοδόχος στα Χανιά, ο οποίος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αποφάσισε να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου του να εμβολιαστούν, δείχοντας έτσι ότι νοιάζεται για τους υπαλλήλους του όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη.
Ο κ. Γιώργος Δανδουλάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Alexandra Beach Resort στην Αγία Μαρίνα, μίλησε στο zarpanews.gr για αυτή του την πρωτοβουλία:
“Επειδή έχουμε εργαζόμενους που φοβούνταν να κάνουν το εμβόλιο, όχι αρνητές, απλά φοβούνταν να το κάνουν, τους είπα πως δεν πειράζει: όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν τους μισθούς του 2019 – και δεν έχουμε κάνει καμιά μείωση. Αλλά αυτοί που θα εμβολιαστούν θα παίρνουν έξτρα 150 ευρώ κάθε μήνα για όλη τη σεζόν. Σας πληροφορώ ότι την επόμενη μέρα είχαν κλείσει όλοι ραντεβού, 50 άτομα.”
Σε παρόμοια κίνηση πριν δύο μέρες είχε προχωρήσει επιχειρηματίας στη Βέροια, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που διατηρεί, σε εφάπαξ όμως χορήγηση.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη

