
Μαρία Ηλιάκη: Έξαλλη με τους followers της – «Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα»
Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τους ομορφότερους μήνες της ζωής της
Καθώς κοντεύει να μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Μαρία Ηλιάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όμως οι followers της κατάφεραν να διαταράξουν τη γαλήνη της – και μάλιστα να την κάνουν έξαλλη.
Μέσα από μια σειρά από stories, η όμορφη Μαρία εμφανίστηκε εξοργισμένη και κάλεσε τους followers της να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα.
Φυσικά, όχι γενικώς και αορίστως, αλλά μια συγκεκριμένη κατηγορία μηνυμάτων που, όπως αποκάλυψε, την τρομοκρατούν
Όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα… με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς, δεν μπορώ να διαβάζω άλλο: «κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς…». Ένα μωρό θα έρθει. Θα το αντιμετωπίσει η κάθε μέλλουσα μαμά όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μην στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μαμάδες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα. Δηλαδή πραγματικά όχι άλλο. Φτάνει», είπε και φάνηκε πως έχει εκνευριστεί.
Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και η ευτυχία της δεν κρύβεται.
Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη θα γεννήσεις στις 20 Ιουλίου.
Δείτε τα stories:
Δείτε υπέροχες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της:
- Η Ευρώπη μετά το ενεργειακό σοκ: Το πετρέλαιο δεν ακρίβυνε όσο περιμέναμε, αλλά έρχεται σκληρός χειμώνας
- Η κόρη του Τομ Κρουζ εγκατέλειψε και επίσημα το επώνυμό του – Πώς θα λέγεται
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- Δασμός 3 ευρώ: Τι έδειξε ο πρώτος μήνας εφαρμογής – Οι πρώτες εκτιμήσεις
- Στην εποχή της κλιματικής κρίσης ο κλιματισμός είναι πλέον πολιτικό ζήτημα
- Το πνεύμα του Άνκορατζ έχει πεθάνει, είπε ο Ρούμπιο στον Λαβρόφ – Η Ουκρανία εξαρτάται από Κίνα και ΗΠΑ






