Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Ταξιτζής ασελγούσε σε ανήλικες – «Αισθάνομαι αηδία και απέραντο πόνο» λέει θύμα του

Ρόδος: Ταξιτζής ασελγούσε σε ανήλικες – «Αισθάνομαι αηδία και απέραντο πόνο» λέει θύμα του

Δύο νεαρές, σήμερα, γυναίκες, έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για τον εφιάλτη που βίωναν, επί μία εξαετία, στα παιδικά τους χρόνια.

Δεν έχουν τέλος στην Ελλάδα οι υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. Αυτή τη φορά ήρθε στο φως μία, απεχθής υπόθεση από την Ρόδο.

Δύο νεαρές, σήμερα, γυναίκες, έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για τον εφιάλτη που βίωναν, επί μία εξαετία, στα παιδικά τους χρόνια.

Ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου είχαν υποβάλει, πριν από λίγους μήνες, μηνύσεις, οι δύο αδελφές, ηλικίας 19 και 24 ετών, που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων συντοπίτη τους.

Η πρώτη από την ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από την ηλικία 6 έως 12 ετών.

Ο 62χρονος, ταξιτζής στο επάγγελμα, κατηγορείται, συγκεκριμένα, ότι οδήγησε τα δύο ανήλικα κορίτσια στο κοτέτσι, που διατηρούσε, και εκεί ξεκίνησε η παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες αναφέρουν στις καταθέσεις τους: «Η απλή παρενόχληση συνεχίστηκε για πολύ καιρό και, όταν έφτασα γύρω στα 12, προχώρησε σε ολοκληρωμένη συνουσία μαζί μου.

Θυμάμαι τα πρώτα δευτερόλεπτα από εκείνη τη μέρα έντονα. Αυτό έγινε λίγες φορές, γιατί όσο μεγάλωνα άρχιζα να καταλαβαίνω ότι δεν ήταν καλό αυτό που μου κάνει και τον απέφευγα τελείως.

«Καταστράφηκαν οι ζωές μας»

Δεν τα έχω καταφέρει, κάθε μέρα της ζωής μου σκέφτομαι τις πράξεις του μηνυόμενου και αισθάνομαι αηδία και απέραντο πόνο. Νιώθω ότι καταστράφηκαν οι ζωές μας. Μας μαύρισε τις παιδικές αναμνήσεις, κατέστρεφε την πιο τρυφερή μας ηλικία. Έκλεψε την παιδικότητά μου».

Ανάμεσα στις κατηγορίες που του προσάπτονται και το γεγονός ότι, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση με τους γονείς των κοριτσιών, τις απομόνωνε και, αφού γδυνόταν, έτριβε το μόριό του στα γεννητικά όργανα της μίας ανήλικης.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο ίδιος στο απολογητικό του υπόμνημα που φέρνει στο φως το protothema.gr αρνείται τις κατηγορίες.

Ειδικότερα αναφέρει ότι οικονομικά ήταν τα αίτια στοχοποίησής του από την οικογένεια των κοριτσιών.

Όπως ισχυρίζεται, το 2003 δάνεισε στον πατέρα τους 3.500 ευρώ, ποσό που δεν έχει επιστραφεί έως σήμερα. Λίγα χρόνια αργότερα, έφτιαχνε το σπίτι της κόρης του και ζήτησε από τον πατέρα των κοριτσιών να βοηθήσει στις εργασίες ως οικοδόμος.

Όταν ο πατέρας των κοριτσιών διαπίστωσε, αναφέρει, ότι θα έπρεπε να συμψηφίσει την οφειλή του προς τον 62χρονο με την προσωπική του εργασία, εγκατέλειψε τη δουλειά.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024