Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκατάσταση ιστορικών μνημείων στην Καβάλα

Αποκατάσταση ιστορικών μνημείων στην Καβάλα

Κτίρια ιστορικά στο δήμο της Καβάλας θα αποκτήσουν σύντομα την εικόνα που τους αρμόζει

Η ένταξη του έργου «Αποκατάσταση των χαρακτηρισμένων μνημείων του Δήμου Καβάλας: Δημαρχείο, Μέγαρο Wix, Κατοικία Μούτουλα», στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης χαροποίησε ιδιαίτερα τους πολίτες της Καβάλας.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, εντάχθηκε στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητας ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», το έργο: «Αποκατάσταση των χαρακτηρισμένων μνημείων του Δήμου Καβάλας, Δημαρχείο, Μέγαρο Wix και Κατοικία Μούτουλα».

Το αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής για την αποκατάσταση των χαρακτηρισμένων νεώτερων μνημείων «Δημαρχείο», Μέγαρο Wix επί των οδών Κύπρου 8-10 και Εθνάρχου Μακαρίου 12 στον Δήμο Καβάλας.

Κατόπιν της έγκαιρης ωρίμανσης της μελέτης και της εξασφάλισης των απαιτούμενων εγκρίσεων και αδειών, θα υποβληθούν προς χρηματοδότηση οι εργασίες αποκατάστασης των κτηρίων, καθώς και δράσεις ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024