Η ένταξη του έργου «Αποκατάσταση των χαρακτηρισμένων μνημείων του Δήμου Καβάλας: Δημαρχείο, Μέγαρο Wix, Κατοικία Μούτουλα», στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης χαροποίησε ιδιαίτερα τους πολίτες της Καβάλας.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, εντάχθηκε στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητας ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», το έργο: «Αποκατάσταση των χαρακτηρισμένων μνημείων του Δήμου Καβάλας, Δημαρχείο, Μέγαρο Wix και Κατοικία Μούτουλα».

Το αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει την εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής για την αποκατάσταση των χαρακτηρισμένων νεώτερων μνημείων «Δημαρχείο», Μέγαρο Wix επί των οδών Κύπρου 8-10 και Εθνάρχου Μακαρίου 12 στον Δήμο Καβάλας.

Κατόπιν της έγκαιρης ωρίμανσης της μελέτης και της εξασφάλισης των απαιτούμενων εγκρίσεων και αδειών, θα υποβληθούν προς χρηματοδότηση οι εργασίες αποκατάστασης των κτηρίων, καθώς και δράσεις ενημέρωσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο