
Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι αρραβώνων στον Μπεν Άφλεκ
Τι αποκάλυψε ο πρώην εκπρόσωπος της σταρ σχετικά με την φημολογούμενη επανασύνδεση της με τον Μπεν Άφλεκ.
Μπορεί η διάλυση του αρραβώνα τους να έγινε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια όμως, όπως κάποια νέα στοιχεία δείχνουν, η Τζένιφερ Λόπεζ ίσως να μην είχε ξεπεράσει ποτέ τον Μπεν Άφλεκ.
Η φημολογούμενη επανασύνδεσή της σταρ με τον ηθοποιό έχει προκαλέσει ντελίριο στους θαυμαστές τους και τους νοσταλγούς των αρχών του μιλένιουμ.
Σύμφωνα με τον πρώην εκπρόσωπο της Λόπεζ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που ρίχνει φως στην αναθέρμανση του ειδυλλίου.
Όπως υποστήριξε ο Ρόμπερτ Σάτερ η διάσημη τραγουδίστρια δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Μπεν Άφλεκ παρόλο που οι δυο τους αποφάσισαν το 2004 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
«Αν τα πράγματα προχωρήσουν για αυτούς τους δύο, θεέ μου, έχει ήδη το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ», ανέφερε ο ίδιος στο podcast του με τίτλο «Naughty But Nice».
Το εν λόγω δαχτυλίδι είναι διαμαντένιο, 6 καρατιών και σχεδιασμένο από τον Harry Winston. Η αξία του εκτιμάται στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.
Την προηγούμενη εβδομάδα το TMZ ανέφερε πως ο Μπεν Άφλεκ έστελνε ερωτικά γράμματα στην Τζένιφερ Λόπεζ πριν τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.
Ο 48χρονος Άφλεκ και η 51χρονη J.Lo βρίσκονταν σε «τακτική επικοινωνία μέσω email» ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μια πηγή του ιστότοπου.
Η αλληλογραφία τους ξεκίνησε όταν η Λόπεζ ταξίδεψε στην Καραϊβική για να γυρίσει την ταινία «Shotgun Wedding» και τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν «γεμάτα αγάπη και επιθυμία για την Τζένιφερ» και όχι φιλικά, σύμφωνα με τη ίδια πηγή. Στα μηνύματά του, ο ηθοποιός έλεγε στην ποπ σταρ πόσο όμορφη φαινόταν στις φωτογραφίες της από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Λόπεζ από την άλλη απάντησε στον ηθοποιό ότι μπορεί να «κατακτά την καρδιά της» με το γράψιμό του.
Δείτε παρακάτω το περίφημο δαχτυλίδι:
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Οδηγίες για τον τοξικό καπνό από Σαρηγιάννη




