
«Ο Κέιν ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ»
Σύμφωνα με το Sky Sports, η απόφαση του Χάρι Κειν να αποχωρήσει από την Τότεναμ είναι ειλλημένη, με τις Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να έχουν επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη.
Ξεκάθαρο μήνυμα αποχώρησης από τον Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ σύμφωνα με το Sky Sports, μιλώντας εκ νέου με την διοίκηση των Σπιρουνιών έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.
Ο Αγγλος επιθετικός θέλει να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Αγγλία με τις δυο ομάδες του Μάντεστεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ αλλά και την Τσέλσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα να έχουν επικοινωνήσει ήδη με τους εκπροσώπους του παίκτη για μια ενδεχόμενη μετακίνηση.
Μάλιστα η πλευρά του παίκτη θέλει να επιλυθεί το θέμα της αποχώρησης του από την Τότεναμ πριν την αναχώρηση της Εθνική Αγγλίας για το Euro τον ερχόμενο Ιούνιο.
Από την άλλη η Τότεναμ δεν θέλει να βάλει πωλητήριο στον Κέιν, άλλα πλέον η απόφαση του Αγγλου επιθετικού να αποχωρήσει από τα Σπιρούνια μετά από μια δεκαετία είναι ειλλημένη και βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση

