Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βίντεο της δικαίωσης του Ολυμπιακού

Το βίντεο της δικαίωσης του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παρέδωσε βίντεο και φωτογραφίες στο υπόμνημά του στην έφεση που κατέθεσε για την απόφαση του τελικού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που κατέθεσε μαζί με το υπόμνημα της Έφεσης προς το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ. Μια Έφεση εναντίον της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό ο οποίος ζητούσε να μετρήσει το καλάθι.

Το Φύλλο Αγώνα το οποίο παράγει πλήρη αποδεικτική ισχύ και στο οποίο αναγράφεται ρητά ότι η απόφαση των διαιτητών πάρθηκε πριν πάνε να δουν το βίντεο, την ώρα που στην ένσταση του Παναθηναϊκού αναφέρεται ως αυθαίρετο συμπέρασμα ότι οι διαιτητές στην αρχή θεώρησαν εμπρόθεσμο το καλάθι και στη συνέχεια πήγαν να δουν το βίντεο αλλάζοντας την απόφασή τους.

Η ουσία είναι ότι απόφαση των διαιτητών είχε παρθεί προγενέστερα, δηλαδή πριν τη χρήση του βίντεο και ο Κορομηλάς προχώρησε σε νομική υπέρβαση για να κάνει δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού.

Σήμερα περιμένουν οι δύο ομάδες την ενημέρωση για το πότε θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης.

Δείτε το βίντεο που συμπεριέλαβε ο Ολυμπιακός στο υπόμνημά του, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024