Προσέγγιση από φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πριν τους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών της πρότεινε 500 ευρώ για να μην σκοράρει πόντο, κατήγγειλε η Τζόρι Ντέιβις.
Η γκαρντ του Ολυμπιακού προέβη στον ισχυρισμό της με tweet της, τονίζοντας ότι δεν έχει βιώσει ποτέ ανάλογη αντιπαλότητα στην καριέρα της.
Το tweet της Ντέιβις:
«Ένας φίλος του Παναθηναϊκού εδώ στην Ελλάδα, πρόσφερε σε μένα και σε μία συμπαίκτριά μου 500 ευρώ, ώστε να μην βάλω πόντο στους τελικούς. Τέτοια αντιπαλότητα δεν έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου».
Η ανάρτηση της Ντέιβις:
A panathinaikos fan here in Greece just offered my teammate and I 500 euro to go scoreless in the finals. Lol this rivalry is something I have never experienced before.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...