Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρέλα» ο Άλισον και γκολ στο 95' για την Λίβερπουλ (1-2)

«Τρέλα» ο Άλισον και γκολ στο 95′ για την Λίβερπουλ (1-2)

Απίστευτη νίκη για τη Λίβερπουλ κόντρα στην υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ με τον Άλισον να σκοράρει στις καθυστερήσεις και οι «reds» να φεύγουν με διπλό (1-2) που τους κρατά ζωντανούς για το σεντόνι. Στο -1 από την Τσέλσι η ομάδα του Κλοπ, παραμένει η αγωνία στον Ολυμπιακό.

Επικό διπλό της Λίβερπουλ στο «Χόθορνς» με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί με 2-1 της Γουέστ Μπρομ χάρη σε γκολ του Άλισον με κεφαλιά στις καθυστερήσεις. Μια νίκη που την κρατά ζωντανή για το… σεντόνι αφού είναι στο -1 από την Τσέλσι με δύο ματς να απομένουν και διατηρεί την αγωνία στον Ολυμπιακό που θέλει την Τσέλσι στην τετράδα για να κερδίσει έναν γύρο στα προκριματικά του Champions League.

Στο 15ο λεπτό ο Κανού με όμορφη προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους αλλά στο 33′ και αφού νωρίτερα είχε χάσει κάποιες ευκαιρίες, η Λίβερπουλ ισοφάρισε. Ο Σαλάχ με σουτ μετά από κλέψιμο του Μανέ έκανε το 1-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο είχε δοκάρι για την ανατροπή.

Στο 71ο λεπτό η Γουέστ Μπρομ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για να φτάσουμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Άλισον έγινε σκόρερ και με τρομερή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-2.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Ατζαγί, Φέρλονγκ, Γιοκουσλού (75’ Λίβερμορ), Φίλιπς, Ντιανγκανά (73’ Μέιτλαντ Νάιλς), Γκάλαχερ, Ρόμπσον Κανού (82’ Γκραντ), Ματέους Περέιρα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φίλιπς, Άρνολντ, Ουίλιαμς (84′ Βαϊνάλντουμ), Τιάγκο, Φαμπίνιο, Τζόουνς (59’ Σακιρί), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024