Ματσάρα στο «Selhurst Park» με την Κρίσταλ Πάλας να επικρατεί 3-2 της Άστον Βίλα σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι.
Στο 17′ ο ΜακΓκίν με σουτ από την περιοχή έκανε το και δεκαπέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με κεφαλιά του Μπεντέκε. Στο 34′ όμως ο Ελ Γκάζι από ασίστ του Γουότκινς έκανε το 1-2 δίνοντας και πάλι προβάδισμα στη Βίλα.που πλάσαρε για το 1-2 της Άστον Βίλα.
Στο 59′ η Κρίσταλ Πάλας είχε δοκάρι με τον Μπεντέκε και στο 75′ έκανε το 2-2 με αυτογκόλ του Ελ Μοχαμαντί. Στο 82ο λεπτό η Πάλιας είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Έζε για να έρθει το 3-2 δύο λεπτά αργότερα με τον Μίτσελ.
Από τη λίστα των ορισμών διαιτητών για τους αγώνες της Stoiximan Super League παίρνουν διπλούς ορισμούς συγκεκριμένοι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας, Άγνωστα τα κριτήρια του Λανουά
'Ανθρακες ο... θησαυρός: Έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή εντυπώσεων για τα αυτονόητα που επιβάλλει η UEFA στην ΕΠΟ λόγω της σύμβασης διαιτησίας, η οποία είναι σε ισχύ εδώ και πολλά χρόνια
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.