Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-1 στην Τούμπα και ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ολοκλήρωση του αγώνα φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA κάνοντας κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση, καθώς ανέφερε ότι κάποια στιγμή θα φύγει, όχι όμως μόνο εκείνος αλλά και κάποιοι άλλοι.
Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:
«Δεν θέλω να μιλήσω έρχομαι εγώ γιατί πρέπει. Κάποια στιγμή θα φύγω εγώ αλλά θα φύγουν και άλλοι από εδώ, όχι μόνο εγώ»
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε την Παρτιζάν (14/1, 20:30) και η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές πριν το παιχνίδι.
Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιούλια Σταροντούμπτσεβα στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν και αποκλείστηκε από τη συνέχειά τους.