
Χιμένεθ: «Μιλήσαμε για το παρόν και το μέλλον, δεν έχει κλειδώσει τίποτα» (vid)
Για τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα και τα όσα είπαν μεταξύ τους αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στη NOVA και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως έγινε μια κουβέντα για το παρόν και το μέλλον χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει τίποτα όπως επισήμανε.
Όσα είπε ο Χιμένεθ:
«Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μάτια παντού. Ήταν μια συνάντηση όπως πολλές άλλες που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μιλήσαμε για την ομάδα και το παρόν, μιλήσαμε σχετικά με το μέλλον, αλλά δεν έχει κλειδώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε.
Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο και να αγκαλιάσω όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή».
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα
- Ουκρανία: Διαδηλώσεις και μια ηχηρή παραίτηση μετά την απόφαση Ζελένσκι να απολύσει τον υπουργό Άμυνας
- Ο Αλέξης Τσίπρας σε απευθείας γραμμή με τη βάση – Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- ΕΠΟ: Όλες οι ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδας – Πότε θα γίνει ο τελικός
- Το Ιράν ζήτησε από τους Χούθι να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα – Αν οι ΗΠΑ πλήξουν ενεργειακές υποδομές του





