«Πλήγμα» για τη Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να δώσει το «παρών» στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Μίλαν, χάνοντας έτσι το μεγάλο παιχνίδι με την Αταλάντα.
Σύμφωνα με τα περισσότερα Μέσα της Ιταλίας, ο Σουηδός απέφυγε τη ρήξη χιαστού, ωστόσο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά με τους «ροσονέρι» για φέτος, με τον 39χρονο να στρέφει πλέον την προσοχή του στο ερχόμενο Euro.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Ζλάταν θα καταφέρει να προλάβει το Euro και θα μπορέσει να βοηθήσει κανονικά την εθνική Σουηδίας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.