Χωρίς τον Αργύρη Καμπετσή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο 22χρονος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε χωρίσει τους ποδοσφαιριστές σε γκρουπ, με τους Πράσινους να παίζουν οικογενειακό διπλό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε συμπεριλάβει σε κάποια από τις δύο ομάδες τον Καμπετσή, αλλά τον είχε ενημερώσει ότι θα μπει στο τελευταίο κομμάτι του διπλού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κάλεσε τον νεαρό επιθετικό να μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, αλλά ο Καμπετσής εμφανώς ενοχλημένος του είπε ότι είναι «κρύος» και δεν θέλει να αγωνιστεί. Η συμπεριφορά του 22χρονου δεν άρεσε στον τεχνικό του Τριφυλλιού, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: to10.gr