Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του που έπεσε σαν «βόμβα» στο ελληνικό Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο σούπερ σταρ του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης και ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί του παιχνιδιού, έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής του reality αλλά και οι τηλεοπτικές κάμερες.

Φυσικά, όπως γίνεται στην περίπτωση κάθε παίκτη του Survivor που επιστρέφει, ο Τζέιμς δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Πηγή εικόνας: Πρώτο Θέμα

Η αποχώρηση που έσκασε σαν «βόμβα»

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, ξαφνιάζοντας το κοινό του, που τον υποστήριζε φανατικά και τον ήθελε στον τελικό.

Όπως εξήγησε, δεν άντεχε άλλο τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι και προτεραιότητα του ήταν ο εαυτός του. Βέβαια, δεν αναφερόταν στα αγωνίσματα, καθώς κατά την παραμονή του είχε αποδείξει ότι είναι ένας δυνατός παίκτης, αλλά στις πνευματικές δυσκολίες.

Μάλιστα, είχε πει χαρακτηριστικά πως «το ριάλιτι τον έχει ρουφήξει τόσο πολύ, που νιώθει ότι ξεχνάει αναμνήσεις από την έξω ζωή», όμως κέρδισε ένα έπαθλο όπως ανέφερε και αυτό δεν είναι άλλο από τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Το ξέσπασμα του Νίκου στο τελευταίο αγώνισμα πριν την αποχώρηση του ήταν και η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Τζέιμς τότε αποφάσισε ότι δεν αντέχει άλλο αυτό το ροντέο συναισθημάτων, που επικρατεί στο Survivor, τόν κάνει να χάνει τον εαυτό του.

Κατά την αποχώρηση του, είχε υποσχεθεί στον καλό του φίλο πως βγαίνοντας έξω, θα τού φτιάξει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ, συγκινόντας τον ιδιαίτερα με τον τρόπο που μίλησε για εκείνον.