
Ροκάρει με το «Έλα» η Ζουγανέλη στη σκηνή του MEGA
Η Ελεωνόρα «επιμένει» στην πρώτη δισκογραφική δουλειά, χαρίζοντας στους ακροατές του MEGA ένα ακόμα τραγούδι που την καθιέρωσε στα μουσικά δρώμενα.
Το «Έλα» σε μουσική και στίχους Sunny Μπλατζή έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις και έδωσε στην Ζουγανέλη ένα σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια.
«Τώρα θα μου επιτρέψετε να σας πω το τραγούδι που βγήκε πρώτα από την νέα μου δισκογραφική δουλειά. Μια διασκευή, με ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραϊτη» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν ερμηνεύσει το «Σταθερό». Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η Mina με τον τίτλο «Impagliatori d’ aquile».
Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια επιλέγει το «Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε» του Μίνωα Μάτσα σε στίχους Ελένη Φωτάκη από τον ομώνυμο δίσκο του 2015.
- Οι λάτρεις της Ferrari αποφάσισαν – Κόλαφος η ετυμηγορία για το Luce
- Επεισόδια στην Αλβανία: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες – Διαμαρτύρονται για έργα σε προστατευόμενη παράκτια ζώνη
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
