Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουρκούλης στο MEGA STAR: «Στα ξένα ένιωσα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος»

Νίκος Κουρκούλης στο MEGA STAR: «Στα ξένα ένιωσα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερωτηθείς αν κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρήκε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στην οικογένειά του απάντησε πως «εγώ είμαι από τους ανθρώπους που η νυχτερινή εργασία ήταν δύο μέρες την εβδομάδα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν αποκομμένος από την οικογένειά μου»

Μας χάρισε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα το βράδυ της Ανάστασης, μέσα από το MEGA, ενώ παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Οι άνθρωποι αλλάζουν», το οποίο έχει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, δύο δημιουργών που έχουν υπογράψει αμέτρητες επιτυχίες.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη, ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA STAR αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έφερε η πανδημία στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και στην επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερωτηθείς αν κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρήκε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στην οικογένειά του απάντησε πως «εγώ είμαι από τους ανθρώπους που η νυχτερινή εργασία ήταν δύο μέρες την εβδομάδα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν αποκομμένος από την οικογένειά μου».

Μιλώντας για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Οι άνθρωποι αλλάζουν» είπε πως «όλος ο κόπος που έχω ρίξει μετατρέπεται σε αγιασμό». «Το ‘Σπίτι με το ΜΕGA’ λειτούργησε σαν έμπνευση ή σαν αφορμή».

«Στα ξένα ένιωσα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος»

Ο ίδιος μίλησε για τις όμορφες στιγμές που έζησε στην Αυστραλία. «Αυτό που ζήσαμε στην Αυστραλία με την αγάπη του κοινού -δεν θέλω να το διογκώσω στην κάμερα- αλλά ο θαυμασμός του κόσμου ήταν να βρισκόμαστε σε ταινία. Ο ελληνισμός εκεί αγαπά ότι ελληνικό όχι μόνο εμάς. Πιστεύω ότι εκτίμησαν και αγάπησαν την αυθεντικότητά μας, πέρα από την καλλιτεχνική μας υπόσταση μας αγάπησε και σαν παιδιά».

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχτηκε ότι: «Στα ξένα ένιωσα Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος. Όταν γύρισα εδώ μετά από πέντε χρόνια πέρα από τους τέσσερις γνωστούς μου, έξω ήταν ένα άλλο περιβάλλον».

«Κάποια άτομα στο χώρο μυρίζουν ναφθαλίνη»

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στις πίστες, αλλά και στον τραγουδιστή, με τον οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί όταν τελειώσει οριστικά η καραντίνα.

«Θέλω να δουλέψω και να συνεργαστώ με αυτόν που θέλει να δουλέψει και να συνεργαστεί μαζί μου. Δεν θέλω να συνεργαστώ με κάποιον επειδή βγάζουμε ωραία αφίσα. Τα έχω ζήσει αυτά και έχω απογοητευτεί από συναδέλφους στο κομμάτι της συνεργασίας» είπε.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι θέλει να δώσει βαρύτητα στους νέους ανθρώπους που έχουν όνειρα ενώ ανέφερε ότι «κάποια πρόσωπα μυρίζουν ναφθαλίνη» διευκρινίζοντας ότι δεν θέλει να ανήκει σε αυτά.

Δείτε όλα όσα είπε αποκλειστικά στο MEGA STAR

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024