
Βραζιλία: Ξεπέρασε τους 430.000 νεκρούς από την Covid 19 – Πάνω από 15.400.000 κρούσματα
Βαρύτατος είναι ο απολογισμός των θυμάτων από την Covid 19 στη Βραζιλία, στην οποία οι θάνατοι ξεπέρασαν τις 430.000 και τα κρούσματα του SARS-CoV-2 τα 15,4 εκατομμύρια.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν ακόμη 2.383 ασθενείς με την COVID-19, ενώ επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 74.592 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Υποτιμημένος απολογισμός
Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής καταγράφει επίσημα τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας του νέου κοροναϊού στον πλανήτη σε απόλυτα μεγέθη: έχει πλέον φθάσει τους 430.417 νεκρούς επί συνόλου 15,4 εκατομμυρίων και πλέον μολύνσεων.
Ειδικοί χαρακτηρίζουν υποτιμημένο σε σχέση με την πραγματικότητα τον επίσημο απολογισμό.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Οι καταθέσεις του 16χρονου και του 20χρονου για την παράσυρση της ανήλικης – «Ήθελα να αυτοκτονήσω»
- Greek Government Could Announce New Support Measures This Week
- Πριν τη ψηφοφορία: Υπερπλεόνασμα… πανικού στο Μαξίμου – Οι καθοδικοί δείκτες και το «αντάρτικο» που πρέπει να αποφευχθεί
- Δημοσκόπηση: «Χαστούκι» στις κυβερνητικές κραυγές για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Το «εφέ πολέμου» του Μαξίμου εξανεμίζεται
- Η Lufthansa θα ακυρώσει 20.000 πτήσεις μικρών αποστάσεων για εξοικονόμηση καυσίμων
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μονακό


