
Τα μεγάλα έργα εξετάστηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη – Βεστάγκερ στο Μαξίμου
Ο μοναδικός υπουργός που εκλήθη να είναι παρών στις συζητήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος και ανέπτυξε το πρότζεκτ των μεγάλων έργων με φόντο το σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης.
Τα μεγάλα έργα στη χώρα μας, τα οποία είναι προς έγκριση καθώς έχουν ενταχθεί στην πρόταση κοινοτικής χρηματοδότησης, περιλαμβάνονταν στην ατζέντα της συζήτησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τον Ανταγωνισμό και την Ψηφιακή Πολιτική, Μαργκερίτ Βεστάγκερ, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα για το Ταμείο Ανάκαμψης, για τη λειτουργία της αγοράς ενέργειας, για τον κλειστό αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος, καθώς και για το Θριάσιο Πεδίο ως διεθνές κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μοναδικός υπουργός που εκλήθη να είναι παρών στις συζητήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος και ανέπτυξε το πρότζεκτ των μεγάλων έργων με φόντο το σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης.
- Καιρός: Μια πολύ ισχυρή ψυχρή εισβολή τον Μάιο – Καταγράφηκε ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας
- LIVE: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
- Πυροβολισμοί και τραυματισμός άνδρα σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Σέρρες: Πώς έγινε η συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας – Ξεκινά πειθαρχική έρευνα
- Παναθηναϊκός: Οι 11 που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Η 11άδα της για το ντέρμπι της Λεωφόρου