Λ. Μαραθώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στο Φράγμα Μαραθώνα
Για τη διευκόλυνση των διερχομένων οχημάτων θα τοποθετηθεί πληροφοριακή σήμανση κυκλοφορίας
Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας 17 Μαΐου έως τις 6.00 το πρωί της επομένης, θα γίνει ολικός αποκλεισμός στο τμήμα της Λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περίπου 200 μ. πριν από το φράγμα στο ύψος της οδού Ανθέων (πλευρά Καλετζίου) έως και 600 μ. περίπου μετά το φράγμα (πλευρά Αγίου Στεφάνου), προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του φράγματος.
Για το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της γραμμής ΟΑΣΑ 535Α Ζηρίνειο-Εύξεινος Πόντος-Φράγμα-Καλέτζι.
Για τη διευκόλυνση των διερχομένων οχημάτων θα τοποθετηθεί πληροφοριακή σήμανση κυκλοφορίας, με την οποία θα γνωστοποιείται στους οδηγούς ότι η Λεωφόρος Μαραθώνος είναι κλειστή στο φράγμα της λίμνης Μαραθώνα, έτσι ώστε να κάνουν επιλογή εναλλακτικής πορείας προς τον προορισμό τους.
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού


