
Σίσσυ Χρηστίδου: Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας για την τηλεοπτική μεταγραφή της
Πολλές φήμες κυκλοφορούν για μεταγραφή της Χρηστίδου από το Open στον ΣΚΑΙ.
Αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με την τηλεοπτική μεταγραφή της Σίσσυς Χρηστίδου είχε ο Γιώργος Λιάγκας και δεν δίστασε να τις μοιραστεί με το κοινό του «Πρωινού».
Αφού το πάνελ της εκπομπής σχολίασε αρχικά τα σενάρια σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μάλλον την νέα σεζόν θα βρεθεί στον ΣΚΑΙ, η κουβέντα πήγε στην Χρηστίδου.
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία περί μεταγραφής της από το Open στον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής είπε πως ενώ μεν υπήρξαν συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ η Σίσσυ πιθανότατα θα παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη.
«Σου δίνω αποκλειστικό, η Σίσσυ Χρηστίδου μένει στο Open. Έγινε μια κουβέντα, μίλησε με τους ανθρώπους του Open. Κατά 95% μένει η Σίσσυ στο Open» είπε ο Λιάγκας χαρακτηριστικά.
- Έβγαλαν από το… σεντούκι 14.000 χρυσές λίρες
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι




