Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιωπηλός Δρόμος: Οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς του Mega αποκαλύπτονται

Σιωπηλός Δρόμος: Οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς του Mega αποκαλύπτονται

Δημήτρης Δάρας, Άννα – Μαρία Μαρινάκη και Απόλλων Ξαρχάκος μίλησαν για όλα.

Καλεσμένοι στο «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές του «Σιωπηλού Δρόμου», της δραματικής σειράς του Mega. Οι Δημήτρης Δάρας, Άννα – Μαρία Μαρινάκη και Απόλλων Ξαρχάκος αναφέρθηκαν στα γυρίσματα και αποκάλυψαν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν.

Δημήτρης Δάρας

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία που συμμετέχω στον ‘’Σιωπηλό Δρόμο’’. Είναι απίστευτη εμπειρία, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Μ’ αρέσει η υποκριτική. Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Όλα τα επαγγέλματα έχουν δυσκολίες. Αλλά ξανά βλέποντας τα επεισόδια, μ’ αρέσει και το αγαπάω όλο και περισσότερο» δήλωσε ο Δημήτρης Δάρας. Αναφερόμενος στα γυρίσματα και τις σκηνές που έχει με την Πηνελόπη Τσιλίκα, έκανε λόγο ότι τον βοήθησε πολύ και τον ηρεμούσε όταν είχε άγχος.

«Η σχέση μας μοιάζει πολύ με του Ορφέα και της Θάλειας», σημείωσε και είπε ακόμα ότι ο Αντώνης Καφετζόπουλος κάνει πλάκα στα γυρίσματα και «δίνει συμβουλές. Είναι υπέροχος άνθρωπος». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ασχολείται και με το μπάσκετ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο. Όνειρό του, όπως είπε, είναι να κάνει τους γονείς τους περήφανους και επαγγελματικό όνειρο να γίνει ηθοποιός.

Άννα – Μαρία Μαρινάκη

«Είναι η πρώτη μου φορά σε σήριαλ. Σίγουρα θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Και μπορεί να κάνω ταυτόχρονα κάτι άλλο. Όπως με τη μουσική. Παίζω πιάνο» υπογράμμισε η Άννα Μαρία Μαρινάκη. «Στην αρχή ήμουν αγχωμένη. Όταν διάβαζα το σενάριο, ήθελα να μάθω τι θα γίνεται και στην επόμενη σελίδα» συμπλήρωσε. Αποκάλυψε, δε, ότι στο σχολείο συμμαθητές και δασκάλες την ρωτούν τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, όμως εκείνη δεν τους μαρτυρά. «Δεν έχω βρει ακόμα τι δουλειά θέλω να κάνω. Θέλω να καταφέρω να κάνω τη δουλειά των ονείρων μου» επισήμανε.

Απόλλων Ξαρχάκος

«Νιώθω πολύ ωραία στα γυρίσματα. Έχω κάνει διαφημιστικά οπότε έχω συνηθίσει να βρίσκομαι με κόσμο. Όταν έβλεπα το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου φοβήθηκα. Οι φίλοι μου βλέπουν τη σειρά. Με ρωτάνε τι θα γίνει και αν παίζω στα επεισόδια. Μου αρέσει η μουσική, η υποκριτική και μου αρέσει να ζωγραφίζω» δήλωσε ο Απόστολος Ξαρχάκος, έγγονος του μεγάλου έλληνα συνθέτη. Ο μικρός Απόλλων μίλησε για τον παππού του, λέγοντας ότι στον γνωστό συνθέτη αρέσει η δουλειά του. «Κι εγώ είμαι περήφανος για όσα έκανε ο παππούς μου. Αυτός μου αγόρασε το φλάουτό μου».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024