Το Πρωινό: Δεν θα πιστεύετε ποιος συνεργάτης της εκπομπής επέστρεψε
Η Φαίη Σκορδά τον καλωσόρισε με τον δικό της τρόπο.
Ένας φίλος από τα παλιά επέστρεψε σήμερα στο πλατό του «Πρωινού», με την Φαίη Σκορδά να τον υποδέχεται με χαμόγελο. Ο λόγος για τον Βασίλη Καλλίδη.
Ο chef της εκπομπής, Πέτρος Συρίγος, μοιράζεται καθημερινά τις συνταγές του με τους τηλεθεατές του ANT1, ωστόσο σήμερα έλειπε και τη θέση του στην κουζίνα πήρε ο Βασίλης Καλλίδης. Ο τηλεοπτικός σεφ, που φέτος βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ετοίμασε ένα ασιατικό πιάτο με bao buns όπως αυτό που σερβίρει στο εστιατόριό του στο κέντρο της Αθήνας.
«Μας έλειψες» του είπε η παρουσιάστρια. «Και μένα μου λείψατε» απάντησε εκείνος και ομολόγησε ότι έχει διατηρήσει επαφές με πολλά άτομα από την παραγωγή της εκπομπής. Επίσης, μίλησε με τη Φαίη και αποκάλυψε ότι πήρε μια απόφαση για τη ζωή του, να μην πληγώνεται. Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν δέχτηκε ποτέ πρόταση για το Survivor, στο οποίο όμως θα ήθελε να πάει.
Δείτε όσα είπε:
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026


