Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εισβολή διαδηλωτή σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της ΔΟΕ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εισβολή διαδηλωτή σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της ΔΟΕ

Ένας διαδηλωτής που είναι κατά της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο παριστάνει τον δημοσιογράφο και εισβάλλει στη διαδικτυακή συνέντευξη με μια σημαία κατά των Ολυμπιακών

H διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν σε εξέλιξη κι, όταν ήρθε η ώρα για ερωτήσεις, ξαφνικά όλα ανατράπηκαν.

Ένας διαδηλωτής που είναι κατά της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο παριστάνει τον δημοσιογράφο και εισβάλλει στη διαδικτυακή συνέντευξη με μια σημαία κατά των Ολυμπιακών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ τα έχει χαμένα και προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Σχετικά με αυτό λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά ήμουν εγώ σήμερα κι όχι ο Πρόεδρος (Τόμας Μπαχ). Αν ήταν, προφανώς αυτό το κόλπο θα ήταν πιο ενδιαφέρον. Έχω συνηθίσει, οπότε όλα είναι εντάξει».

Πάντως οι ετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς συνεχίζονται κανονικά και οι διοργανωτές ζητούν από τους πολέμιους των Αγώνων να μην κατηγορούν τους αθλητές.

«Προσωπικά δεν αντέχω ότι η κριτική και οι φωνές για ακύρωση ή μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων απευθύνονται στους ίδιους τους αθλητές» ανέφερε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Τόκιο 2020, Σέικο Χασιμότο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες όλου του κόσμου συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και η κολυμβητική ομάδα της Αυστραλίας παρουσίασε τα μαγιό που θα φορέσει στο Τόκιο.

Δείτε το ρεπορτάζ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024