Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Παππάς: «Τα έβγαλε όλα στη φόρα» για το Survivor

Αλέξης Παππάς: «Τα έβγαλε όλα στη φόρα» για το Survivor

Ο ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς «εισέβαλε» σήμερα στο «Καλό Μεσημεράκι» και συνομίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για το survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, τη στρατηγική του ενώ αναφέρθηκε και στο γιατί χειρίστηκε τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το ότι μπορεί να έβλεπα τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά δε σημαίνει ότι εγώ είμαι η αιτία του κακού. Ο κόσμος θα μπορούσε να με βγάλει από την τρίτη φορά που ήμουν προτεινόμενος. Στην αρχή έψαχνα. Εννοείται ότι έκανα μια ψυχανάλυση των παικτών. Όλο ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Νίκος άρχισε να πετάει ατάκες και τσαμπουκαλευτήκαμε λίγο» είπε στην αρχή ο ηθοποιός.

Δικαιολόγησε μάλιστα το ότι άρχισε να φέρεται σαν προστάτης των αδυνάμων και ειδικά του Τριαντάφυλλου λέγοντας ότι δεν αποφάσισε μόνος του να απομονωθεί και να μην τρώει. «Ένα μήνα ολόκληρο ήταν στην τιμωρία και δεν του έδιναν φαγητό. Να μη μιλήσω; Το παράξενο που μπορεί να επηρέασε τον κόσμο ήταν ότι είχα ένα ύφος καυστικό. Μερικές φορές ακολουθούσα κι εγώ ένα ρολάκι. Αυτό που βλέπεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήμουν εγώ τις υπόλοιπες 14 ώρες της μέρας. Αν ήμουν χειριστικός γιατί δεν απέτρεψα την τελευταία φορά να ψηφιστώ;».

«Ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια. Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο;» συνέχισε. «Τρέχαν να πάρουν χρησμό από την Πυθία να μάθουν τι θα κάνουν, σε κοιτούσαν στα μάτια» του είπε ο Νίκος.  «Δεν είχα ποτέ άγχος. Στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή, δεν είχα ποτέ σκεφτεί ότι θα πάω στον τελικό να κερδίσω το έπαθλο. Δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο για αυτό. Ήθελα να είμαι αυτός που είχα στο μυαλό μου, δηλαδή βλέποντας τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Δεν ξέχασα ποτέ ότι είχα δίπλα μου κάμερες» σημείωσε.

Αρνήθηκε ότι η στρατηγική του ήταν πώς να πάθουν ένας ένας οι παίκτες meltdown. «Ήθελα να αφήσω το ερωτηματικό στον τηλεθεατή τι θα γίνει την επόμενη μέρα» εξήγησε.

«Είχα μία στάση του παίκτη που έλεγε την πικρή αλήθεια γιατί ήταν πικρή για τους παίκτες. Έρχονταν μετά και με ρώταγαν τη γνώμη μου». Επίσης, έδωσε εξηγήσεις για το περιβόητο περιστατικό που έφυγε με τον Κρις και βγήκαν εκτός ορίων της παραγωγής.

«Είχε γίνει το σκηνικό που ψηφίστηκε ο Κρις από τη Μαριπόζα κι εγώ είχα τσακωθεί με τον Νίκο για διάφορες εκφράσεις. Ήταν τα γενέθλιά μου, ξενέρωσα και είπα του Κρις ότι αποστασιοποιούμαι και μου την έδωσε το πρωί και μπήκα μέσα στο δάσος να βρω τροφή γιατί η ψυχολογία επηρεάζεται από την πείνα. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ήταν το πιο σκληρό Survivor. Aν ήσουν πεινασμένος ένα μήνα μπορεί να έσπαγες το σπίτι σου. Καθένας εκεί έχει τη δικιά του μάσκα. Το μόνο σου μέλημα ήταν να ακολουθείς το στομάχι σου που έλεγε “πεινάω”. Με ακολούθησε και ο Κρις. Μετά με λέγανε ανήθικο. Έφαγα την ποινή μου από την παραγωγή μια βδομάδα. Αν είχα κάνει κάτι βλαβερό θα είχα φύγεις».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024