
Γερμανία: Ακτιβίστριες FEMEN κατά του Ερντογάν για την αποχώρηση από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης
Οι ακτιβίστριες ανήρτησαν πανό που έγραφε «Εφαρμογή της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης. Δέκα χρόνια Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, δεν έχουμε λόγο να γιορτάζουμε»
Την απόφαση της Τουρκίας να αποχωρήσει από τη διεθνή Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών καταδίκασαν ακτιβίστριες της FEMEN στο Βερολίνο.
Οι ακτιβίστριες ανήρτησαν πανό που έγραφε «Εφαρμογή της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης. Δέκα χρόνια Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, δεν έχουμε λόγο να γιορτάζουμε» σε γέφυρα του ποταμού Σπρέε κοντά στη Μπούντεσταγκ.
Κρατώντας μπλε καπνογόνα στα χέρια τους και φωνάζοντας συνθήματα, οι ακτιβίστριες διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες ενώ στο σώμα τους είχαν γραμμένα συνθήματα.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και απομάκρυναν το πανό από τη γέφυρα αλλά δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ


