Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει να πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην «έξοδο» του από την Γιουβέντους και ο Νεϊμάρ υποστήριξε πως θα ήθελε να τον έχει μαζί του στον αγωνιστικό χώρο.
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και μιλώντας στο περιοδικό «GQ», ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιρικό «αστέρα» απαντώντας πως:
«Με ποιον άλλον παίκτη θα ήθελα να παίξω; Θα επέλεγα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχω ήδη παίξει με σπουδαίους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Εμπαπέ. Αλλά δεν έχω παίξει ακόμα μαζί με τον Ρονάλντο», επεσήμανε ο διάσημος άσος στέλνοντας ένα… μήνυμα προς την διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη