Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει να πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην «έξοδο» του από την Γιουβέντους και ο Νεϊμάρ υποστήριξε πως θα ήθελε να τον έχει μαζί του στον αγωνιστικό χώρο.
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και μιλώντας στο περιοδικό «GQ», ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιρικό «αστέρα» απαντώντας πως:
«Με ποιον άλλον παίκτη θα ήθελα να παίξω; Θα επέλεγα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχω ήδη παίξει με σπουδαίους παίκτες όπως ο Μέσι και ο Εμπαπέ. Αλλά δεν έχω παίξει ακόμα μαζί με τον Ρονάλντο», επεσήμανε ο διάσημος άσος στέλνοντας ένα… μήνυμα προς την διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.