Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε πως ο Πιέρ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ… έλιωνε το γκάζι στο αυτοκίνητο του, την περίοδο όπου οι δύο τους συνυπήρχαν στην Ντόρτμουντ.
Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε πως το αμάξι του επιθετικού της Άρσεναλ, ακουγόταν χιλιόμετρα μακριά πριν φτάσει στο προπονητικό κέντρο, ενώ τόνισε πως του φαίνεται περίεργο ότι δεν του έχουν κατασχέσει ακόμα το δίπλωμα
«Όταν ήμουν στην Ντόρτμουντ ήταν τεράστια χαρά μου να τον έχω στο ρόστερ. Ο Όμπα ήταν ένας φανταστικός στράικερ και εκτελεστής. Επιπλέον, ήταν εξαιρετικά εργατικός έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι δεν έχασε oύτε μια προπόνηση σε δύο χρόνια.
Ίσως ερχόταν 5 λεπτά αργοπορημένος στην προπόνηση. Τότε απολογούταν και συνέχιζε με το χαμόγελο στο πρόσωπο. Ήταν λίγο τρελός αλλά ωραίος τρελός. Ακόμα κρατάμε επαφή και ποτέ δε θα σταματήσει αυτό» είπε αρχικά ο Τούχελ για τον Ομπαμεγιάνγκ και συνέχισε:
«Όταν τον θέλαμε να βρίσκεται στην ώρα του, τού λέγαμε ότι η συνάντηση είναι ένα τέταρτο πριν από το προγραμματισμένο. Έτσι, υπήρχαν καλές πιθανότητες να βρίσκεται εκεί μαζί με τους άλλους. Μπορούσες να ακούσεις το αυτοκίνητο του από πολύ μακριά.
Είχαμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε τα πάντα, να ξεκινήσουμε το βίντεο, επειδή ξέραμε ότι θα ερχόταν σύντομα. Ακόμα δε γνωρίζω πως κατάφερε να διατηρήσει το δίπλωμα οδήγησής του, διότι αν κρίνω από τον ήχο του αμαξιού, δε ξέρω κατά πόσο τηρούσε το όριο ταχύτητας
Έτσι είναι ο Ομπαμεγιάνκ. Είναι δύσκολο να του θυμώσεις γιατί πάντα έρχεται με ένα χαμόγελο. Έχει μεγάλη καρδιά και πάντα ζητάει συγγνώμη σε όλους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ήταν ένας κορυφαίος επαγγελματίας που δεν έχανε προπόνηση»
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η ανατροπή των «ερυθρόλευκων» ήταν επικών διαστάσεων, με τον Σέρβο διαγώνιο να «σαλπίζει» την αντεπίθεση του Ολυμπιακού και να οδηγεί τους πειραιώτες στην κατάκτηση του Super Cup
LIVE: Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga.