Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παίζει και στο… Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Παίζει και στο… Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 46ο του πρωτάθλημα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν το μυαλό τους και στο μεγάλο ντέρμπι του… Λονδίνου…

Σε ρυθμούς φιέστας κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν απόψε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Μία πρόβα τζενεράλε για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του τελικού, με τους Πειραιώτες πάντως να έχουν το μυαλό τους και στο… Λονδίνο.

Ο λόγος φυσικά για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ. Ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό και φυσικά το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Στο Λιμάνι θα παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον το λονδρέζικο ντέρμπι, καθώς από το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων για την επόμενη σεζόν.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή… Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι για τη σεζόν 2021/22 από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, καθώς η βαθμολογική συγκομιδή των ελληνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια υποχρεώνει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να μπει με το… καλημέρα στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Πειραιά ωστόσο έχει βάσιμες ελπίδες να… γλιτώσει τον πρώτο γύρο προκριματικών. Πως; Εάν η Τσέλσι τερματίσει στην τελική τετράδα της Premier League. Σε περίπτωση που η ομάδα του Τόμας Τούχελ καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, τότε ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, αντί για τον πρώτο.

Εάν οι «μπλε» δεν καταφέρουν να κλειδώσουν μία θέση στο επόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος, τότε οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να περιμένουν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στις 29 του μηνός, ευελπιστώντας να μην το κατακτήσει η ομάδα του Λονδίνου…

Με λίγα λόγια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «θέλει» νικήτρια του λονδρέζικου ντέρμπι την Τσέλσι, ώστε οι «μπλε» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο επόμενο Champions League μέσω του πρωταθλήματος.

Το Τσέλσι – Άρσεναλ θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία δύο αγγλικά εισιτήρια του επόμενου Champions League, καθώς τα δύο πρώτα έχουν εξασφαλιστεί από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Ένας αγώνας που θα διαμορφώσει και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024