Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Χρήστο Τζόλη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Συγκεκριμένα, στο 19′ ο Αουγκούστο άλλαξε ωραία το παιχνίδι για τον Μπάμπα, ο αριστερός μπακ των «ασπρόμαυρων» έκανε γλυκιά σέντρα βρίσκοντας τον Έλληνα μεσοεπιθετικό μέσα στην περιοχή.
Ο Τζόλης βγήκε πρώτος πάνω στη μπάλα, όμως η προβολή που επιχείρησε πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ζοσέ Σα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη