Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιέστα
Το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο Καραϊσκάκη θα είναι ανοιχτό και την Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 19:00 – Συνεχίζεται και ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων για τη φιέστα.
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων για την εικονική κερκίδα της φιέστας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.
Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα μπορούν και την Τετάρτη (12/5) να αγοράσουν εισιτήρια για τη φιέστα από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.
Επίσης, μπορούν ηλεκτρονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και την ώρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και μέχρι τη λήξη της φιέστας, οπότε και θα ανακοινωθεί το τελικό νούμερο.
Υπενθυμίζουμε ότι λόγω του κορωνοϊού των περιορισμών που ισχύουν δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στο φαληρικό γήπεδο, αλλά μέσω των εισιτηρίων για την εικονική φιέστα ενισχύονται τα τμήματα του Ερασιτέχνη, στον οποίο θα δοθούν όλα τα έσοδα από τα μαγικά χαρτάκια.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού παρότι δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη φιέστα που θα πραγματοποιηθεί μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30), έχουν ήδη αγοράσει πάνω από 20.000 εισιτήρια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους και τη στήριξή τους στον σύλλογο.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Γεμίζουμε» το Γήπεδο Καραϊσκάκη στη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Κλείσε το εισιτήριο σου για την «εικονική κερκίδα» και δήλωσε «παρών» στην απονομή των πρωταθλητών!
Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 5€, 7€, 10€, 20€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.
Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν αποτελούν αποδεικτικό για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο ισχύουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα κατά της πανδημίας COVID-19.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.