Με τους Βαχίντ Σελίμοβιτς και Φελίπε Σόουζα να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά το ματς στην Λαμία.
Σε μέρος της προπόνησης, κάνοντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα, συμμετείχε ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Αντίλ Ναμπί, o Πασχάλης Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τεχνικής.
Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (12/5), στις 11:00.
Υπενθυμίζεται πως το επόμενο παιχνίδι των Κρητικών είναι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (15/5).
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου