Συντετριμμένος είναι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης για τον χαμό του συνεργάτη του αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Τρίτης όταν έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Κυψέλη.
Ο αστυνομικός, είχε αποσπαστεί στο Α.Τ. Ψυχικού και υπηρετούσε στη φύλαξη του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Δείτε τι έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Έφυγε» σήμερα από κοντά μας ένας νέος άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Καλό ταξίδι Γιώργο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).