
Καναδάς: Ένας νεκρός από πυρά μέρα – μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ
Η αστυνομία αναζητεί «έναν ή περισσότερους» υπόπτους για τη δολοφονία στο αεροδρόμιο, στο Ρίτσμοντ, στη Βρετανική Κολομβία, κατά τις πληροφορίες του δικτύου CBC News
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυρά στο διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ, ανέφερε χθες Κυριακή στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Vancouver Sun.
Η αστυνομία αναζητεί «έναν ή περισσότερους» υπόπτους για τη δολοφονία στο αεροδρόμιο, στο Ρίτσμοντ, στη Βρετανική Κολομβία, κατά τις πληροφορίες του δικτύου CBC News. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι φερόμενοι ως δράστες του φόνου βρέθηκε καμένο, ανέφερε η Σαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της οποίας το θύμα ήταν μέλος συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος.
Το αεροδρόμιο διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία, ότι το συμβάν έχει λάβει τέλος και ότι η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά και «με ασφάλεια».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Η Ελλάδα διεκδικεί την ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
- Συνελήφθη αλλοδαπός με χειροβομβίδα στην Αθήνα



