Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρενόχλησε αεροσυνοδό και κατέληξε στο αυτόφωρο – Τι δηλώνει ο μεθυσμένος επιβάτης

Παρενόχλησε αεροσυνοδό και κατέληξε στο αυτόφωρο – Τι δηλώνει ο μεθυσμένος επιβάτης

Η αεροσυνοδός κατήγγειλε ότι ο 50χρονος της ζήτησε να επισκεφθεί την τουαλέτα δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, με αεροσυνοδό να δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από επιβάτη με την ίδια τελικά να μην υποβάλει μήνυση ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της.

Η αεροσυνοδός κατήγγειλε ότι ο 50χρονος της ζήτησε να επισκεφθεί την τουαλέτα δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα. Της ζήτησε μάλιστα να πάει πρώτη στο μπάνιο πριν από εκείνον. Υπήρξε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους και η ίδια ειδοποίησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα του Ελ. Βενιζέλος.

Από την πλευρά του ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει καμιά σεξουαλική παρενόχληση και λέει ότι ήταν μια παρεξήγηση μεταξύ τους και ζητάει συγγνώμη για την ένταση που προκάλεσε μέσα στο αεροσκάφος.

«Ήμουν τόσο φορτισμένος από κάποια δικά μου προσωπικά ζητήματα που δεν θυμάμαι ειλικρινά. Μπορεί να είπα κάτι αλλά δεν άσκησα κάποια σωματική πράξη ούτε τίποτα. Και σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση από εμένα για σεξουαλική παρενόχληση. Ζητάω συγγνώμη και για αυτό που πολύ σωστά διώκομαι είναι η παρακώλυση της πτήσης και απείθεια προς τον πιλότο. Αλλα αυτό για τη σεξουαλική παρενόχληση μας πηγαίνει αλλού. Ήταν σίγουρα κάποια παρανόηση και παρεξήγηση», είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Τα μέλη του πληρώματος, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους έδωσαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Α.Τ. του αεροδρομίου επί ένα τρίωρο.

Έτσι ο 50χρονος επέστρεψε την επόμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη με άλλη πτήση της ίδιας εταιρίας, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν δεν είχε ενεργοποιηθεί λίστα περιορισμού, όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις.

Επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 50χρονος επιβάτης προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα . Αμέσως μετά το συμβάν ισχυρίστηκε ενώπιον μελών του πληρώματος του αεροσκάφους ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών και εκλιπαρώντας ταυτόχρονα, ζήτησε να μην ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές του Ελευθέριος Βενιζέλος ώστε να αποφύγει την σύλληψη, φοβούμενος και το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του νομικά η ιπτάμενη συνοδός.

Η τελευταία έγραψε στην αναφορά της, ότι ο 50χρονος της επιτέθηκε προκειμένου να την θωπεύσει με σκοπό να αυτοϊκανοποιηθεί πάνω της. Παρά την ταραχή της, παρέμεινε ψύχραιμη και έσπευσε να ειδοποιήσει την προϊσταμένη της, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Ενημερώθηκαν οι Αρχές

Ο έμπειρος πιλότος ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου της Αθήνας και έτσι όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ο σάτυρος επιβάτης, ο οποίος καθόταν στις τελευταίες σειρές, συνελήφθη στη φυσούνα από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν για να τον οδηγήσουν στο Αυτόφωρο με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλιστα είχε προσπαθήσει να αυτοϊκανοποιηθεί στο κάθισμα του, σκηνικό που έγινε αντιληπτό από τους επιβάτες των τελευταίων θέσεων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024