Ανέβηκε στη δεύτερη θέση η Αταλάντα (2-5)
Η Αταλάντα διέλυσε εκτός έδρας την Πάρμα με 5-2 για την 35η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 72 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπενεβέντο (1-3). Βερόνα και Τορίνο έμειναν στο 1-1.
Η Αταλάντα πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Πάρμα (2-5) για την 35η αγωνιστική της Serie A, ανέβηκε στη 2η θέση με 72 βαθμούς και «κλείδωσε» την παρουσία της στο Champions League.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 12′ με τον Μαλινόφσκι, ενώ στο 52′ ο Πεσίνα έκανε το 0-2. Οι «περγκαμάσκι» ήταν ασταμάτητοι και σημείωσαν το 0-3 στο 78′ με τον Μουριέλ.
Η Πάρμα αντέδρασε και μείωσε σε 1-3 με τον Μπρουνέτα, αλλά ο Μουριέλ σκόραρε ξανά για το 1-4 στο 86′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου σε 2-4 με τον Σομ αλλά ο Μίραντσουκ βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
Η Κάλιαρι πήρε εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπενεβέντο και έφτασε τους 35 βαθμούς, ενώ στο 1-1 έμειναν Βερόνα και Τορίνο.
- Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση άρχισε να αποφυλακίζει αμερικανούς κρατούμενους
- Ιράν: Η ηγεσία του «έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση», κατά τον ΥΠΕΞ της Γερμανίας
- Τραμπ: Ο «πρόεδρος της ειρήνης» έχει ήδη εξαπολύσει περισσότερα πλήγματα από όσα ο Μπάιντεν συνολικά
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones προκαλεί ζημιές σε διαμερίσματα και πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο