Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Το διπλό κίνητρο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Το διπλό κίνητρο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης αλλά και να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στο σημερινό (15.00) παιχνίδι της Τούμπας.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στη σημερινή (15.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να μείνουν ζωντανοί και να πάρουν προβάδισμα σε ότι αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Την οποία και δικαιούνται με βάση τη παρουσία της στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα ο Άρης θέλει να «σφραγίσει» και την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται οτι έχει αρκετά διλήμματα σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι.

Αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Δεληζήση, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ή αν θα διατηρήσει το δίδυμο Ρόουζ και Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ. Ο Ματίγια, πάντως, φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Σάκιτς, για να είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Τζέγκο.

Τέλος, δεν αποκλείεται ο Μπερτόλιο να μη ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και τη θέση του να πάρει ένας εκ των Ματέο Γκαρσία ή Σίλβα. Ο τελευταίος, μάλιστα, δοκιμάστηκε και στη κορυφή της επιθεσης, αν και πιθανότατα στη θέση αυτή θα αγωνιστεί ο Μάνος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024