Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας με κοροναϊό: Γέννησα διασωληνωμένη

Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας με κοροναϊό: Γέννησα διασωληνωμένη

Εφερε στον κόσμο το παιδί της στα μέσα Μαρτίου

«Δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω όλο αυτό που νιώθω. Είμαι πολύ συγκινημένη όμως και ταυτόχρονα πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ αισιόδοξη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όταν θέλουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με δύναμη, με πίστη και τη βοήθεια κυρίως τη δική σας δεν το συζητώ αλλά και τη δύναμη που έχει πραγματικά μία μητέρα. Μια μητέρα όταν γίνεται μάνα δεν ξέρω από που βγάζει τόση δύναμη ψυχής. Εγώ είπα θα τα καταφέρω και θα βγω ζωντανή από όλο αυτό και θα πάρω το παιδί μου στα χέρια μου. Πραγματικά αυτές οι σκέψεις ήταν μέσα στο μυαλό μου και είναι ακόμα. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Δηλαδή όταν μία γυναίκα γίνεται μάνα, δεν ξέρω, το ένστικτο, η φύση, λίγο η βοήθεια του θεού, λίγο όλα μαζί δίνει πολύ δύναμη και κουράγιο».

Αυτά είναι τα λόγια της μητέρας η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί της στα μέσα Μαρτίου και ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένη με κοροναϊό στο «Αττικόν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Δήμητρα τόνισε πως «βρέθηκα σε ένα σοκ εκείνη τη στιγμή και η πρώτη κίνηση που έκανε το σώμα μου και το μυαλό μου ήταν ήταν να βάλω το χέρι μου στην κοιλιά μου. Θυμάμαι με το που άνοιξα τα μάτια μου και είδα ότι βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι διασωληνωμένη με φλεβοκαθετήρες στα χέρια, με ιατρικά καλώδια, μηχανήματα που δεν γνώριζα τι ήταν, η κίνηση έγινε ασυναίσθητα τελείως και αυθόρμητα, το χέρι να πάει στην κοιλιά και όταν είδα ότι δεν υπάρχει η κοιλιά σοκαρίστηκα.  Και αυτό διότι ξύπνησα στην εντατική και δεν ήξερα τι είχε προηγηθεί. Το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα  με κοιλίτσα και νόμιζα ότι ξύπνησα την επόμενη μέρα, ενώ είχαν περάσει αρκετές μέρες χωρίς κοιλίτσα. Βρέθηκα λίγο σε πανικό αλλά αυτό ήταν για δευτερόλεπτα».

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό με καθησύχασαν μέσα στην εντατική και μου είπαν ότι το μωρό υπάρχει, ότι είναι καλά και ζωντανό, ότι βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα και όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Μέχρι να με καθησυχάσουν ήμουν τόσο ανήσυχη, στην αρχή ήμουν και λίγο δύσπιστη καθώς φοβόμουν ότι το μωρό δεν τα έχει καταφέρει μέχρι που μου έφεραν και μου έδειξαν φωτογραφίες και βίντεο και πραγματικά εκείνη την ώρα είπα «Δήμητρα πρέπει να βγεις από εδώ μέσα. Έχεις παιδί να μεγαλώσεις»», κατέληξε.

Συγκλονιστική είναι και η εμπειρία μίας άλλης γυναίκας της Μαρίνας, η οποία γέννησε πρόωρα λόγω επιδεινούμενης πνευμονίας από τον κοροναϊό. «Φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή αλλά και για του παιδιού. Ενώ στην αρχή ήμουν ασυμπτωματική στην πορεία εμφάνισα πολύ έντονα συμπτώματα με υψηλό πυρετό και βήχα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, να μιλήσω», επεσήμανε στον ΣΚΑΪ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024