Η Ημέρα της Ευρώπης στην Ακρόπολη
H έπαρση της ελληνικής και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης
Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαΐου ο εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης – ο οποίος φέτος συμπίπτει με την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. – που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.
Λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας από την πανδημία, ο εορτασμός θα περιοριστεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Στη τελετή, την ΕΕ θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.
- Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος
- Σε απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ και στις κτηματικές υπηρεσίες – Τι ζητούν
- NYT: Ο νέος ηγέτης του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, τραυματίστηκε στα πόδια την πρώτη μέρα του πολέμου
- Τραμπ: «Το Ιράν είναι ευπρόσδεκτο στο Μουντιάλ»
- Παραιτήθηκε ο Σπανούλης – Ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό
- Υπ. Παιδείας για τον θάνατο της εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη: «Να μην εξάγονται βεβιασμένα συμπεράσματα»
- Σεισμός στην Ήπειρο: Αυτές είναι οι περιοχές που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- «Εκεί θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν Μάικ Τζέιμς και Έλι Οκόμπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442