
Στον ΠΑΣ για ακόμη μία σεζόν ο Λοντίγκιν
Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμη μία σεζόν ανανέωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν.
Στον ΠΑΣ Γιάννινα για ακόμη μία σεζόν ο Λοντίγκιν. Ο ΠΑΣ κατάφερε να «δέσει» τον 30χρονο τερματοφύλακα, με τις δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία για ακόμη έναν χρόνο. Ο Λοντίγιν αγωνίζεται στον «Άγιαξ της Ηπείρου» από τον περασμένο Γενάρη, έχοντας μετρήσει από τότε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Yuri Lodygin για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022».
Ενώ από την άλλη ο Λοντίγκιν εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΣ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που σαν επιστέγασμα μιας τόσο πετυχημένης σεζόν τόσο για την ομάδα όσο και για μένα, ήρθε αυτή η ανανέωση. Ευχαριστώ τη Διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας».
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Game of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»
- Κ. Μητσοτάκης: «Προσευχές» για την πορεία του τουρισμού και… «ευκαιρίες» – Το «καλό σενάριο» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
- Γερμανία: Η Μέρκελ επικρίνει την EE για την άρνησή της να κάνει διπλωματικό διάλογο με τη Ρωσία

