
Σοσιεδάδ – Έλτσε 2-0
Η Σοσιεδάδ τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Έλτσε, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 11ο λεπτό, όμως τα κατάφερε (2-0) και πάτησε στην 5η θέση
Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το έργο της Σοσιεδάδ κόντρα στην… κοκκινισμένη από το 11ο λεπτό Έλτσε, όμως επικράτησε (2-0) και έκανε καθοριστικό βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Με αυτή τη νίκη οι Βάσκοι πάτησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι «φρανχιβέρδες» παρέμεινανσ την 19η θέση με 30 βαθμούς και… φλερτάρουν με τον υποβιβασμό.
Η αποστολή των Βάσκων έγινε ευκολότερη, η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι ίδιοι, καθώς στο 11′ ο Γκούτι αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για 80 λεπτά. Μπορεί να άργησαν οι γηπεδούχοι όμως στο 72′ με τον Ελιστόντο άνοιξαν το σκορ, ενώ στο 90+2′ ο Ογιαρθάμπαλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα

