
Έκλεψε ένα εκατ. ευρώ, έστησε το θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της
Μία Γερμανίδα που κατηγορείται για κλοπή ενός εκατομμυρίου ευρώ από γερμανική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας θέλησε να αποφύγει τη φυλακή, προσποιούμενη τον θάνατό της. Την πρόδωσε όμως ένα πολύ αγαπημένο της πλάσμα: ο σκύλος της
Μία Γερμανίδα που κατηγορείται για κλοπή ενός εκατομμυρίου ευρώ από γερμανική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας θέλησε να αποφύγει τη φυλακή, προσποιούμενη τον θάνατό της. Την πρόδωσε όμως ένα πολύ αγαπημένο της πλάσμα: ο σκύλος της!
Τον Μάρτιο του 2020, η Γερμανίδα εξαφανίστηκε για κάποιες ημέρες από την εταιρεία. Οι γονείς της κάλεσαν τελικά για να δηλώσουν ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά αρχικά κανείς δεν υποπτεύθηκε ότι είχε στηθεί κάποια απάτη.
Ήταν ένα εξαιρετικά μεγαλώσομο κανίς (giant poodle), που δεν συναντά κανείς εύκολα. Και είχε και αυτό εξαφανιστεί. Το εντόπισαν στη… Μαγιόρκα. Εκεί είχε καταφύγει η 47χρονη, όπου ζούσε με πλαστή ταυτότητα.
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική
- Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πώς θα κάνετε αίτηση



