Χαμηλές επιδόσεις συνεχίζει να επιδεικνύει η Ελλάδα αναφορικά με την εμβολιαστική κάλυψη των υγειονομικών και συγκριτικά με άλλες χώρες της ΕΕ – ΕΟΧ.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) εκτιμάται ότι τέσσερις στους δέκα εργαζομένους στα νοσοκομεία της χώρας απέχουν από την εμβολιαστική εκστρατεία «Ελευθερία».
Επιπλέον και όπως προκύπτει από τα ίδια δεδομένα, η Βουλγαρία καταλαμβάνει την τελευταία θέση καθώς το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει μετά βίας στο 20,4% ενώ η Ουγγαρία, η Ιρλανδία και η Ρουμανία δηλώσουν 100% αποδοχή του εμβολιαστικού προγράμματος από τους υγειονομικούς.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων