Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω περάσει περίοδο σεξουαλικής επανάστασης»

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω περάσει περίοδο σεξουαλικής επανάστασης»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor Γιώργος Κοψιδάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor Γιώργος Κοψιδάς, μίλησε από το πλατό του «Πάμε Δανάη!» για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στην επίμαχη δήλωση που είχε κάνει φεύγοντας από το Survivor είπε:

«Εμείς δεν έχουμε εικόνα τι προβάλλεται και τι βλέπει ο κόσμος που μπορεί να κρίνει την πορεία του παιχνιδιού. Νιώθω ότι θα πρέπει να απολογούμαι για πάντα για την δήλωση που έκανα για τον τρόπο που ψήφισε ο κόσμος».

Μιλώντας για την κοσμοθεωρία του και τις δύσκολες που έχει περάσει στη ζωή του ο Γιώργος Κοψιδάς είπε:

«Είμαι ευγνώμων για όλα τα λούκια που έχω περάσει γιατί αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Στη ζωή μας συμβαίνουν πράγματα, παθήματα τα οποία εξελίσσονται σε μαθήματα. Όταν δεν παίρνεις το μάθημα η ζωή θα σου φέρει το ίδιο πάθημα, μέχρι να εξελιχθείς και να πας στην επόμενη “πίστα”.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε επίσης για τον τρόπο που μπήκε η υποκριτική στη ζωή του:

«Μου ανοίχθηκε ένας μαγικός κόσμος στα 28 μου και όλα μετά ήρθαν σαν καταιγίδα. Στη ζωή μου δεν ήξερα τι επάγγελμα να ακολουθήσω μέχρι που ασχολήθηκα με την υποκριτική και εκεί κλείδωσα. Έχω δουλέψει σε πολλές χειρωνακτικές εργασίες πριν ασχοληθώ με το χώρο του θεάματος. Δεν είχα ποτέ όνειρο να κάνω καριέρα».

Ο ίδιος μίλησε και για την προσωπική του ζωή και πώς βίωσε την φάση της προσωπικής του «σεξουαλικής επανάστασης» :

«Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας».

Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε ακόμα και σε μια από τις μοιραίες σχέσεις του στην προσωπική του ζωή και την στήριξη που έλαβε τότε και από τους γονείς του: «Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει σε όλη μου τη ζωή και ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν και την πρώην σύντροφό μου» σημείωσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Μιλώντας τέλος για τα μελλοντικά του σχέδια ο γνωστός ηθοποιός, είπε πως ιδανικό σενάριο για εκείνον είναι να μπορεί να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να κάνει γυρίσματα για ταινίες, ενώ αναφερόμενος στα προσωπικά του είπε «δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αυτή την εποχή τρώω τα λεφτά του Survivor και βρίσκομαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα».

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024